FRENKIE

25 fEBRUARI 2020

" Onze kraamweek met Noortje was beter dan ik me ooit had kunnen wensen. Ze is ontzettend lief en heeft een goede balans tussen voor je zorgen en je zelf dingen laten doen. Ook al is het mijn tweede kindje, Noortje heeft me hele fijne tips gegeven. Ook mijn partner en dochtertje werden goed verzorgd en betrokken bij de zorg voor ons zoontje. Verder is het gewoon heel gezellig met Noortje en hebben we fijne gesprekken gehad. Wij vonden het jammer dat Noortje weer weg moest maar heeft ons vol vertrouwen in onszelf achtergelaten "

NORAH

9 fEBRUARI 2020

" Noortje heeft ons super goed begeleid tijdens onze kraamweek. We hebben heel veel van haar kunnen leren. Alles wat ze deed was met een glimlach en heel veel geduld. Zelfs toen het niet goed ging met de borstvoeding was het geen probleem om twee dagen langer te blijven. Ze heeft alles uit de kast gehaald om de borstvoeding te laten slagen. Ze doet alles wat afgesproken is en zelfs een tandje meer en geeft rust in het gezin. Noortje nogmaals heel erg bedankt voor de fijne tijd die je ons gegevens hebt"

MILOU

10 DECEMBER 2019

" Wat een heerlijke week hebben wij met Noortje gehad. We zijn enorm in de watten gelegd. Ze heeft ons na 5 jaar alles weer opnieuw geleerd en uitgelegd. Het was echt een feestje. Zo jammer dat het er al weer op zit, maar ze heeft ons het vertrouwen gegeven dat we alles zelf weer aankunnen. Dank je wel lieve Noortje. Liefs Koen, Miranda, Juliette en Milou"

SIDNEY

27 November 2019

" Fantastisch!! Harstikke bedankt!!"

SARA

6 November 2019

"Noortje raad ik bij iedereen aan. Ze heeft mij als kraamvrouw heel goed begeleid en ik kon met al mijn vragen bij haar terecht. Ook voor onze peuter had ze alle tijd, wat zeer gewaardeerd werd. Kortom, goed adviezen en maakt over al tijd voor. Geen minpuntjes van onze kant"

SEM

19 Oktober 2019

"Noortje is echt een top kraamverzorgende. We hebben enorm genoten van de kraamweek en kijken er met een goed gevoel op terug. Noortje neemt werkelijk alles uit handen. Ze zorgt goed voor moeder en kind, maar ook papa en grote zus worden niet vergeten. Noortje heeft een luisterend oor en zorgt voor rust en ritme in het gezin, Verder zorgt zij er voor dat het huis schoon en fris blijft en dat de was wordt gedaan. Maar ook de zorg voor de maaltijden en prachtige fruitcreaties tussendoor vergeet zij niet. We hebben veel van haar geleerd en hebben na de kraamweek het vertrouwen gekregen om het nu zelf te doen."

FLEUR

28 september 2019
"Bij deze wil ik je laten weten dat ik heeel blij ben dat je mijn papa en mama zo goed op weg hebt geholpen. Door jou goede adviezen en tips begrijpen ze wat ik nodig heb. Hierdoor krijg ik op het juiste moment eten en kan ik lekker slapen. Liefs van Fleur.
"

JANS

12 september 2019
"Na de geboorte van onze dochter heeft Noortje ons een fantastische kraamweek bezorgd. Niet alleen de ouders en baby, maar ook onze tweelingjongens van 2.5 hebben genoten. Noortje is erg slagvaardig, kundig en lief. Zij heeft alles onder controle en weet de rust te bewaren. Kortom een topper!"

MITCH

15 AUGUSTUS 2019
"Wij willen Noortje ontzettend bedanken voor de goede zorgen tijdens de kraamweek. We hebben ontzettend veel geleerd. Bedankt voor de tijd, rust en moeite die je nam om ons dingen te leren. Ondanks de hectische week (partner na 4 dagen onverwachts geopereerd aan dunne darm, ziekenhuisopname van 3 dagen) hebben wij gelukkig ook kunnen genieten dankzij de goede zorgen van Noortje. Ontzettend lief dat zij een ziekenhuis bezoek aan partner mogelijk maakte en zelf met dit idee kwam. Echt super. We hadden ons geen betere kraamverzorgster kunnen bedenken. Ook de aandacht die werd besteed aan ontbijt, lunch en avondeten was helemaal super! Wij zouden Noortje aan iedereen aanraden!"

ROX

3 JULI 2019
"Noor is een topper! Wij hebben door haar een fantastische kraamweek gehad. Iedere dag was weer een feestje. Noor bedankt! Liefs Dennis, Anne, Seb, Rox en natuurlijk Indy."

Kate

1 mei 2019
"Wij hebben een zeer positieve ervaring met Purekraamzorg gehad. Fijn dat je je eigen kraamverzorgster kunt uitkiezen en dat ze persoonlijk bij je thuis komt om kennis te maken. De professionele aanpak van Noortje in combinatie met betrokken aandacht, hebben wij als zeer prettig ervaren. Zelfs bij ons derde kindje nog nieuwe dingen bij geleerd!! Nogmaals bedankt, Noortje."

Lyvento

31 maart 2019
"Super zorgzaam, geeft veel advies waar je zeker wat aan hebt. En voor het hele gezin staat ze klaar. Wij hebben een geweldige kraamtijd gehad."

Jens

8 maart 2019
"Wij hebben een week lang kraamzorg van Noortje mogen ontvangen en zijn daar zeer tevreden over. Het was een fijne week! Wat ik zelf erg prettig vond is dat ik weet wie mijn kraamverzorgster is na de bevalling. We hebben kennis gemaakt toen ik 11 weken zwanger was en bij de intake van 34 weken. Daarna was er af en toe app contact wat maakt dat ze erg betrokken is bij de zwangerschap. Tijdens de kraamtijd voelde ik mij erg op mijn gemak, ze is rustig en ontspannen aanwezig. Heeft veel geduld en heeft oog voor de wensen die wij hadden. Wij vinden Noortje een toppertje! Nogmaals bedankt voor de goede zorgen."

Carmen

27 februari 2019
"We hebben een super kraamweek gehad met Noortje. Ze is geduldig, rustig en zorgt ook super goed voor onze dochter van bijna 3 jaar. Naast de standaard kraamzorg, zorgt Noortje voor een gezellig en ontspannen sfeer. Ze verwend ons met heerlijke fruitcreaties! Toppertje!!"

Stan

3 Februari 2019
"Je krijgt van ons een 12!! We hebben voor de tweede keer mogen genieten van de kraamtijd met Noor. Maud vraagt nog regelmatig wanneer Tante Noor weer komt werken"

Krijn

24 Januari 2019
"Voor ons was de kraamweek met Noortje onvergetelijk. Er is niets wat we achteraf anders hadden willen doen. De verzorging was super, de extra verrassingen die Noortje af en toe voor ons had waren de kers op de taart. Het is voor ons beiden een week genieten geweest en heeft ons het vertrouwen gegeven om na die 8 dagen zelfstandig verder te gaan met de zorg voor onze eerste zoon!"

Tony

8 Januari 2019
"Noortje is een van de beste kraamverzorgsters. Is altijd bereikbaar en aanwezig, komt afspraken na, werkt netjes, weet heel goed wat we wel en niet moeten doen en zorgt heel goed voor Tony. Wij zijn erg blij met Noortje. We hebben veel van u kunnen leren en als we nog een kindje mogen krijgen dan kiezen we sowieso weer voor Noortje"

Melle

29 November 2018
"Als Noortje nog een gaatje in haar agenda voor je heeft dan mag je in je handjes knijpen. Zij heeft ons ontzettend goed geholpen in de kraamweek. Van het opstarten van de borstvoeding, de verzorging van onze zoon tot vele wasjes draaien en het maken van ontbijt, lunch en vrolijke fruithapjes. Doordat ze zich blijft bijscholen heeft ze actuele kennis bijvoorbeeld op het gebied van slapen en fles voeden. Ook kan ze je de verschillende huiltjes helpen herkennen (Dunstan babytaal), wat erg handig is. We vonden dat Noortje een fijne, rustige energie over zich heeft en de dingen nuchter aanpakt. Bovendien vonden wij het ook gewoon heel gezellig met Noortje. Kortom, van harte aanbevolen!"

Senn

15 November 2018
"Wij hebben een heerlijke kraamweek gehad dankzij Noortje. Ze heeft ons veel geleerd waardoor we nu met vertrouwen met elkaar verder kunnen genieten van onze lieve zoon. Noortje is een hele lieve, deskundige kraamverzorgende die perfect aanvoelt wat nodig is. Dankjewel lieve Noortje!"

Aiden

4 oktober 2018
"Begin oktober zijn wij trotse ouders geworden van onze 2e zoon. Wij mochten kraamzorg ontvangen van Noortje en wat is dat fijn geweest. Ze is een fantastische vrouw die zich helemaal inzet voor het hele gezin, moeder, baby maar ook grote broer, papa en zelfs de hondjes vergat zij niet. Noortje zorgde ervoor dat mijn onzekerheden en twijfels weggingen en ik mij een zelfverzekerde moeder kon voelen in dit nieuwe avontuur. Mijn wens om borstvoeding te geven heeft ze zo serieus genomen en mij enorm goed in begeleid dat ik nu zonder enige problemen mijn kleintje bv geef, dit lukte niet bij mijn 1e zoon. Hier ben ik haar heel dankbaar voor. Iedere dag was een fijne dag met Noortje, ontspannen, gezellig en liefdevol. Passie voor haar vak. Ik mis haar nu nog en zou haar bij iedereen aanbevelen."

Rijk

17 Augustus 2018
"In augustus hebben wij voor de tweede keer mogen genieten van de goede, professionele en liefdevolle zorgen van Noortje van Purekraamzorg. Ondanks dat je voor de derde keer moeder wordt, blijven de onzekerheden in de eerste week ook weer aanwezig... wederom staat Noortje klaar met raad en daad. Naast de zorg voor de kraamvrouw zelf, heeft zij ook oog voor de andere kindjes binnen het gezin en zorgt ze er voor dat alle dagelijkse zaken opgepakt worden en door gaan. BEDANKT!"

Tom

2 mei 2018
"Op 2 mei is onze zoon Tom geboren en wij hebben mogen genieten van Noortje. Dat wij thuis kwamen uit het ziekenhuis zat Noortje al in de tuin op ons te wachten. De fijnste opstart welke wij ons konden wensen als nieuwe ouders. Koken, wassen, huishouden, zo fijn! Hierdoor konden wij ons helemaal op Tom richten.
Rustig, alert en liefde voor het vak, dat voel je!"


Mason

10 april 2018
"Ook de tweede keer hebben we weer erg genoten van je aanwezigheid Noor. Zoey was ook helemaal gek op je. Het voelde als een kleine vakantie. Dank je wel Noor."

Jill

27 april 2017
"27 april zijn wij opnieuw ouders geworden van een dochter. We hebben ontzettend genoten van de kraamweek dankzij Noor. Er werd goed voor ons gezorgd, de heerlijkste en mooiste fruitcreaties werden er gemaakt, avond eten stond klaar, het huis schoon en fris, bedden schoon. Onze oudste dochter was fan van Noor en uiteraard de professionele hulp bij het verzorgen van onze kleinste meid! Wat was het vertrouwd, gezellig en wat voelde ik me verwend!"